Orriols s’obre a parlar amb Puigdemont, però avisa que el seu suport “no serà gratis”

Condiciona els vots a "un model d'estat que controli fronteres per impedir que entrin delinqüents"

Sílvia Orriols amb Josep Rull

La líder d’Aliança Catalana (AC), Sílvia Orriols, s’ha mostrat oberta a parlar amb l’expresident de la Generalitat i candidat de Junts, Carles Puigdemont, amb vista a una possible investidura, però ha avisat que l’eventual suport de la seva formació “no serà gratis”.

Orriols ha traslladat al president del Parlament, Josep Rull, que Aliança Catalana “no donarà suport a cap candidat que no lluiti per restituir el nostre Estat de forma imminent”. Així ho ha assegurat la dirigent d’extrema dreta aquest dimarts després de participar de la ronda de consultes per a la investidura.

“No cerquem un finançament singular, sinó la restitució de l’Estat català”, ha assegurat Orriols. La líder del partit islamòfob també ha condicionat una hipotètica investidura a “treballar per un model d’estat que preservi la nostra identitat, garanteixi la seguretat als carrers i controli les nostres fronteres per impedir que entrin delinqüents i persones que venen a viure del treball i l’esforç del contribuent català”.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari