ERC fixa per la setmana que ve les primeres reunions amb el PSC i Junts per la investidura

Rovira tornarà quan la causa del Tsunami es tanqui: "Espero que sigui en els pròxims dies, la llei és molt clara"

Marta Rovira

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha fixat per la setmana que ve les primeres reunions dels equips negociadors d’ERC amb els de PSC i Junts per la investidura de la pròxima presidència de la Generalitat de Catalunya. Així ho ha explicat en una entrevista a Ser Catalunya aquest divendres. Des de Ginebra, on es troba fugida de la justícia espanyola, Rovira ha afirmat que ERC no ha rebut encara propostes concretes dels partits de Salvador Illa (PSC) i Carles Puigdemont (Junts) per valorar un possible suport.

D’altra banda, i després que la Moncloa expliqués que treballa en la llei per condonar el deute de 15.000 MEUR de la Generalitat amb el Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA), Rovira ha replicat que no li “sona bé” la música de negociar a través dels mitjans. I ha insistit en un finançament singular acordat bilateralment.

La dirigent d’ERC ha insistit que tornarà a Catalunya quan la causa del Tsunami Democràtic es tanqui. “Espero que sigui en els pròxims dies, no s’hauria d’entretenir el jutge, perquè la llei és molt clara”, ha dit aquest divendres a Ser Catalunya.

Després que El País hagi publicat que les autoritats de Suïssa han tornat a desmuntar la causa per terrorisme del Tsunami, Rovira ha destacat que entén que així es “posa fi” a les demandes de col·laboració entre l’Audiència Nacional i Suïssa. Ha afegit que aquest país ha estat de nou “molt contundent”. Rovira ha reiterat que cal batallar la “mala interpretació” del Tribunal Suprem de la malversació que afecta exconsellers com Oriol Junqueras, Dolors Bassa o Jordi Turull.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari