El Suprem suspén les declaracions de Wagensberg i Puigdemont i l’ordre d’investigació europea

La jutgessa del tribunal prioritza l'amnistia i atura el procediment perquè les parts confirmin si se'ls ha d'aplicar la nova llei

Seu del Tribunal Suprem a Madrid (ACN)

La magistrada del Tribunal Suprem (TS) que investiga el cas del Tsunami Democràtic, Susana Polo, ha suspès les declaracions de l’expresident català, Carles Puigdemont, i de l’exsecretari de la Mesa del Parlament, Ruben Wagensberg, previstes per a la setmana que ve després que s’aprovi la llei d’amnistia. Així ho ha explicat Wagensberg aquest divendres a Catalunya Ràdio.

A més de suspendre les declaracions, que eren voluntàries i per videoconferència, la magistrada també ha aturat les ordres d’investigació europees per localitzar-los. El motiu de les suspensions és que, un cop el Congrés va aprovar definitivament la nova llei, la jutgessa va donar un termini de 10 dies a les parts personades en la causa perquè confirmessin si Puigdemont i Wagensberg poden ser amnistiats. És per això que ha decidit aturar el procediment fins a aclarir-ho.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari