L’alcalde Jaume Collboni rellisca dues vegades

La celebració del Dia Internacional de la Bicicleta se li ha ennuegat a l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni. Per sumar-se a la festa i donar exemple, va anar en Bicing des de la platja de Sant Martí fins al seu despatx de la plaça de Sant Jaume. Però en passar pel carrer Avinyó no es va adonar que hi havia un senyal que l’obligava a baixar de la bici i continuar a peu. Aquesta infracció va ser assenyalada pels mitjans de comunicació i, passades unes hores, Jaume Collboni va procedir a autodenunciar-se davant la Guàrdia Urbana i a pagar la multa de 50 euros.

Una segona relliscada ha estat la prohibició a l’APPEC per instal·lar un punt de promoció i venda de revistes en català al Born. Davant del rebombori organitzat, l’Ajuntament va atorgar el permís, i ha demanat disculpes.

(Visited 95 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari