La CUP demana que Balcells comparegui al Parlament per les “retallades” en sanitat

Els anticapitalistes reclamen explicacions pel tancament de llits de l'hospital Vall d'Hebrón

Laia Estrada, diputada de la CUP (ACN)

La CUP ha demanat la compareixença al Parlament del conseller de Salut, Manel Balcells, per les “retallades” en sanitat, i ha registrat diverses preguntes sol·licitant informació. Entre altres, volen saber el motiu pel qual el govern català no va incloure una partida adient per fer front a les necessitats pressupostàries sanitàries en el suplement de crèdit del passat mes d’abril, així com en quin grau s’ha implementat el III Acord de l’Institut Català de la Salut (ICS). D’altra banda, han demanat explicacions sobre el tancament de llits i la retallada de recursos personals de l’hospital Vall d’Hebron aquest estiu.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari