La Moncloa afirma que la publicació de l’amnistia al BOE apuntala la “nova etapa” a Catalunya

Fonts de Presidència sostenen que la llei ha estat "fonamental" per deixar enrere la "divisió" i "l'enfrontament"

El ministre de Presidència, Justícia i Relacions amb les Corts, Félix Bolaños, al Senat

El Govern d’Espanya ha restat transcendència al fet que l’amnistia hagi estat publicada al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) dos dies després de les eleccions europees. Fonts del Ministeri de Justícia i Presidència han apuntat aquest dimarts al matí que la publicació de la llei “ha seguit les vies i els terminis habituals de les normes després de la seva aprovació parlamentària”.

A més, sostenen que l’amnistia ha estat “una peça fonamental per al tancament d’una etapa d’enfrontament i divisió a la societat catalana”. “La norma ja ha demostrat la seva utilitat a l’hora d’obrir una nova etapa de retrobament, diàleg i prioritats compartides que la societat catalana va consagrar a les urnes el 12-M i va ratificar el passat diumenge”, han afegit les mateixes fonts, segons recull l’ACN.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari