PSC diu que Rull és president gràcies a una “minoria de bloqueig” independentista i avisa que no és “operativa”

Reivindica un govern d'esquerres amb el suport d'ERC i els comuns com a "prioritat única"

Alícia Romero

La diputada del PSC al Parlament Alícia Romero ha criticat que els vots que han permès investir president de la cambra Josep Rull aquest dilluns formen part d’una “minoria de bloqueig” que “no és una majoria operativa” per governar Catalunya.

Rull ha estat elegit amb els vots de Junts, ERC i la CUP, la qual cosa ha barrat el pas al PSC, que és el grup majoritari al Parlament. Romero ha assenyalat que aquest bloc independentista “ja va fracassar” la passada legislatura, quan tenia majoria absoluta, i ha reivindicat deixar pas a un acord d’esquerres.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari