Marlaska respon que el Govern té el “màxim respecte” a la justícia, però defensa criticar resolucions “raonablement”

"Ho diu la mateixa resolució del Consell", argumenta el ministre de l'Interior

El ministre Fernando Grande-Marlaska - Foto: Congrés dels Diputats

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha afirmat aquest dilluns que el Govern d’Espanya té el “màxim respecte” a la justícia i la independència judicial, després que el Consell General del Poder Judicial (CGPJ) hagi demanat respecte i contenció al president Pedro Sánchez.

Preguntat pel comunicat emès aquest matí pel CGPJ, en resposta a la carta que Sánchez va publicar quan la seva esposa va ser citada a declarar en un cas de presumpta corrupció, el ministre ha dit que “totes les resolucions judicials són susceptibles de ser raonablement criticables”.

“Ho diu la mateixa resolució del Consell”, ha argumentat en declaracions a la premsa recollides per l’ACN. “Sempre dins del màxim respecte al conjunt de les institucions, i en aquest cas al Poder Judicial”, ha afegit.

(Visited 12 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari