Els comuns es desmarquen dels pactes per a la Mesa del Parlament i es votaran a si mateixos

La formació assumeix que quedarà fora de l'òrgan i donarà suport a Susana Segovia

David Cid, dels comuns, acompanyat de Jéssica Albiach i Susana Segovia al Parlament (ACN)

Els comuns han assumit que quedaran fora de la Mesa del Parlament i votaran la seva pròpia candidata per presidir la cambra catalana, Susanna Segovia. El partit afirma que els darrers dies han estat treballant per configurar una Mesa “progressista” que estigués presidida per ERC, però ara creuen que els republicans “han renunciat” a presidir el Parlament per la intenció de pactar amb Junts per fer que Josep Rull sigui el nou president de la Mesa.

Davant d’aquesta situació, els comuns han optat per no entrar dins de cap pacte i votaran a Segovia com a presidenta, tot assumint que només obtindran els seus propis vots. En cas d’haver aconseguit pactar una “Mesa antirepressiva”, haurien pogut optar a una secretaria. Pel que fa a les altres dues votacions per a les vicepresidències i les secretaries, els de Jéssica Albiach votaran en blanc.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari