Montero assumeix la “responsabilitat” de fer créixer Podem després dels resultats del 9-J

La candidata del partit morat veu "molt preocupant" l'auge de la ultradreta i de "les forces del consens bèl·lic"

La candidata de Podem a les europees, Irene Montero (@Podemos)

La candidata de Podem a les eleccions europees, Irene Montero, ha dit que els resultats de la formació morada, que ha tret dos escons, són “un pas necessari” i ha assumit la “responsabilitat” de fer créixer l’espai, que va perdre tot el poder institucional després de sortir del govern espanyol. “Juntes ens hem posat dempeus i juntes seguim caminant”, ha afirmat Montero.

D’altra banda, l’exministra d’Igualtat ha assenyalat que l’auge de l’extrema dreta “no és una bona notícia” ni per  Espanya ni per Europa, i ha lamentat que les forces que aposten per l’augment de la despesa militar hagin aconseguit majoria al Parlament Europeu. “Les forces del consens bèl·lic tenen una majoria molt preocupant a Europa i a Espanya, inclòs un creixement insuportable de l’extrema dreta. Estan en risc els principis polítics que van fundar Europa”, ha destacat Montero.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari