Comín valora molt bé el 9-J i diu que la baixa participació els ha allunyat del segon escó

Demana una "reflexió" als partits demòcrates davant l'auge de l'extrema dreta a la UE

El candidat de Junts, Toni Comín, ha fet una “valoració molt positiva” dels resultats del 9-J i ha assegurat que la baixa participació els ha impedit aconseguir un segon escó.

El partit ha mantingut només un dels tres escons que ocupava en la darrera legislatura a l’Eurocambra. La formació ha aconseguit el 18% dels vots a Catalunya, amb 443.000 paperetes, deu punts menys que en els darrers comicis europeus.

Tanmateix, Comín ha afirmat que es tracta d’un “bon resultat” que els situa com a segona força a Catalunya -per darrere del PSC- i ha recordat la formació ha fet campanya des de l’exili en un “context difícil”. Alhora, el candidat de Junts ha demanat una “reflexió” als partits demòcrates davant l’auge de l’extrema dreta a la UE.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari