Asens defensa que sigui ERC qui presideixi el Parlament

Critica "la demagògia" de Vox i Cs i insta els grups catalanistes a treballar junts a Europa

El candidat dels Comuns, Jaume Asens, en un acte polític a Vilanova i la Geltrú (ACN)

El candidat dels Comuns a les eleccions europees, Jaume Asens, s’ha mostrat partidari que ERC presideixi la Mesa del Parlament de Catalunya de cara a la pròxima legislatura.

“Nosaltres defensem que una suma progressista és viable, i creiem que ha de quedar reflectida en la nova presidència del Parlament, que no té per què estar en mans del PSC”, ha apuntat aquest divendres en un contacte informatiu des del Port de Tarragona.

Al mateix temps, Asens ha fet una valoració general de la campanya electoral que arriba al seu final, on ha criticat la “demagògia i els insults” de Vox i Cs i on també ha fet una crida a les forces “catalanistes” al Parlament Europeu per treballar plegats i “defensar els interessos comuns”.

(Visited 122 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari