Xavier Espot, a la TV amb un rellotge de luxe

El cap de Govern d’Andorra, Xavier Espot, no té sentit de la decència. En l’última entrevista que li va fer la televisió pública del país, amb motiu del seu primer any de mandat d’aquesta legislatura, Espot es va presentar davant l’audiència amb un caríssim rellotge al canell. En concret, segons es va poder observar a les imatges d’Andorra TV, un exemplar del model Grand Complications 5270, de la marca suïssa Patek Philippe, que té un preu de venda d’uns 200.000 euros.

La notícia, publicada pel diari LA VALIRA (lavalira.eu), del grup EL TRIANGLE, ha provocat un gran rebombori al Principat. I és que en un país flagel·lat per les fortes desigualtats socials, l’aparició pública del cap de Govern amb un rellotge de luxe es considera una provocació de molt mal gust.

Fa poc, Xavier Espot –de la riquíssima família de les perfumeries Júlia– també ha estrenat una espaterrant mansió a l’exclusiva urbanització de Can Diumenge, a la parròquia d’Escaldes-Engordany. Les obres del xalet han costat uns 20 milions d’euros, a causa dels complicats treballs de fonamentació que s’hi han hagut de fer. Mentrestant, la majoria d’andorrans afronta una greu crisi pels altíssims preus dels lloguers.

(Visited 95 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari