Una quarantena d’activistes irrompen a la botiga de la Copa de l’Amèrica a Barcelona i hi impedeixen l’accés

Futuro Vegetal, End Fossil, Arran i Fridays for Future impulsen l'acció abans de la manifestació ecologista de dissabte

Una quarantena d’activistes han irromput aquest dimecres a la botiga de la Copa de l’Amèrica de Vela a Barcelona per denunciar aquesta competició i els macroprojectes que “trinxen el territori”. L’acció ha estat promoguda pels col·lectius Futuro Vegetal, End Fossil, Arran i Fridays For Future, en coordinació amb la Plataforma No a la Copa de l’Amèrica, com un acte previ a la manifestació ecologista del 8 de juny a Barcelona.

Els activistes s’han col·locat davant la porta de la botiga per impedir-ne l’accés amb la pancarta ‘Acabem amb el capitalisme, salvem el planeta’ i al crit de ‘La Copa de l’Amèrica mata els barris’. Mitja desena d’agents de la Policia Portuària i una patrulla de Mossos d’Esquadra han anat al lloc per fer seguiment de la protesta.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari