Marlaska diu que el cas de Begoña Gómez és “paradigmàtic” sobre els efectes electorals d’una decisió judicial

"El respecte a les resolucions no impedeix que es puguin valorar i analitzar", afirma el ministre i exjutge de l'Audiència Nacional

El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska

El ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha afirmat aquest dimecres que la citació a Begoña Gómez, l’esposa del president Pedro Sánchez, és un exemple dels efectes electorals que pot tenir una decisió judicial en unes eleccions. “Aquest és un cas paradigmàtic que es pot afectar a un procés electoral com el que tenim amb les europees. En aquest sentit, causa estranyesa”, ha indicat.

Així mateix, Marlaska ha argumentat que la convocatòria a la dona de Sánchez com a investigada es podria haver fet la setmana vinent, un cop passades les eleccions. “El principi de respecte a la independència judicial i a les resolucions no impedeix que es puguin valorar i analitzar”, ha afegit el també exjutge de l’Audiència Nacional.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari