Marlaska admet “absoluta estranyesa” per la citació de Gómez en campanya electoral

El ministre insisteix en la tranquil·litat del govern

El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, al Congrés dels Diputats (Congrés)

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha afirmat aquest dimarts que a ell, com a persona que va exercir de jutge durant trenta anys, li genera “absoluta estranyesa” la citació a Begoña Gómez, dona de Pedro Sánchez.

Segons ha dit a la premsa des dels passadissos del Senat, les resolucions poden ser valorades en un estat de dret. “Absoluta i plena tranquil·litat”, ha agregat el ministre després de recordar que la decisió del jutjat 41 de Madrid en ple període electoral causa “estranyesa” a les files del govern espanyol.

“Tenim una campanya constant de fang on es mescla Feijóo, Abascal i elements molt estranys en una democràcia”, ha agregat referint-se a entitat com Manos Limpias.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari