Dolors Montserrat no té “cap dubte” que “Puigdemont serà president”

El PP impulsarà una directiva europea que prohibeixi indults i amnisties per delictes de corrupció, així com un delicte europeu de traïció

La candidata del PP a les eleccions europees, Dolors Montserrat, en el míting d'inici de campanya (ACN)

La cap de llista del PP a les eleccions europees del 9-J, Dolors Montserrat, ha assegurat que no té “cap dubte” que, després dels comicis del 9 de juny, el president de la Generalitat serà Carles Puigdemont (Junts) amb els vots del PSC de Salvador Illa. “Tornaran a vendre els vots i a trair els espanyols. A partir del 9-J, Puigdemont serà president amb el suport de (Pedro) Sánchez”, ha pronosticat Montserrat, que ha afegit: “A Illa se li està posant cara d’Iceta, d’ambaixador”, en referència a l’exministre de Cultura Miquel Iceta.

En un esmorzar informatiu organitzat per Fòrum Europa a Madrid, la candidata popular ha afirmat que “el PSOE ha demostrat que no té intenció de defensar els interessos dels espanyols, només de Sánchez i de Puigdemont”, i ha anunciat que el PP impulsarà una directiva europea que prohibeixi indults i amnisties per delictes de corrupció, així com un nou delicte de traïció contra els atemptats a la “integritat territorial” dels Estats. Concretament, segons ha avançat El Mundo, els populars proposen una reforma legislativa per crear un delicte europeu de traïció que buscaria lluitar contra les ingerències externes i contra els processos independentistes unilaterals. El programa europeu dels populars també inclou fer automàtiques les euroordres, per evitar casos com el de Puigdemont i altres membres del seu govern que van marxar d’Espanya després de l’1-O.

Montserrat també s’ha compromès a impedir per llei que les persones condemnades per terrorisme puguin ser contractades a les institucions europees, i ha assegurat que si el PP “arriba amb força” a l’Eurocambra, seran el “dic de contenció i el fre davant d’aquesta infame llei d’amnistia”. “No és convivència és conveniència. Ens diuen que és per la concòrdia, mentida! És submissió”, ha defensat la candidata del PP, que ha dit que la llei “és tan estupenda que no s’han atrevit a publicar-la al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) per por que la justícia es pronunciï”.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari