Lluís Llach, acusat de ser un “submarí” de Puigdemont

El cuc de la política ha atacat fort Lluís Llach, que ha renunciat a seguir l’exemple d’altres cantautors emblemàtics com Joan Manuel Serrat o Raimon, que, mantenint ben alt el seu compromís amb el país, han optat per viure la seva incontestable glòria amb discreció. Lluís Llach ha decidit involucrar-se a fons en el fangar del procés independentista i no va dubtar a presidir el fantasmagòric Fòrum pel Debat Constituent, impulsat per l’expresident Quim Torra, o formar part del Consell de la República, creat pel nucli de Waterloo.

Després de papallonejar per la CUP i per ERC, Lluís Llach ha acabat donant suport a la candidatura de Carles Puigdemont a les eleccions del 12-M passat, i aquest compromís li ha passat factura en la seva última aventura política: la pretensió d’esdevenir el nou president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Ja tenia coll avall la seva elecció, però la facció de l’ANC que promou la creació d’una llista cívica ha bloquejat el seu nomenament a la reunió feta a Vilafranca del Penedès. Els crítics, encapçalats pel jove Josep Punga, acusen Lluís Llach de ser un “submarí” al servei de Carles Puigdemont. Un trist final per al cantautor de Verges.

(Visited 98 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari