Illa reivindica que l’amnistia “no ha passat per casualitat” i defensa una nova etapa per deixar de costat el “rancor”

El líder del PSC posa en valor que hi ha una "majoria progressista" a Catalunya: "Ja n'hi ha prou de blocs"

Salvador Illa, en un acte a Manresa

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat que avui és un dia “rellevant” per l’aprovació definitiva de la llei d’amnistia al Congrés. “Les coses no passen per casualitat”, ha defensat des d’un acte a Manresa. I és que, segons Illa, l’amnistia és un pas més d’un camí que porta a una nova etapa. “Deixarem de costat el rancor i la paràlisi. Serà una etapa en què comptarem amb tothom”, ha afegit.

Illa també ha definit amb tres paraules l’actitud del PSC de cara a les negociacions per a la constitució del Parlament i la investidura: discreció, claredat i coherència. I ha defensat que hi ha una “majoria progressista” a Catalunya. “Ja n’hi ha prou de blocs. Posem-nos a la feina i no fem perdre el temps als catalans”.

(Visited 22 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari