El govern palestí creu que la “histèria” d’Israel amb el reconeixement d’Espanya constata que no és simbòlic

Agraeix el "lideratge" de Sánchez en la solució dels dos estats i el rol impulsor dins de la UE

el representant de l'Autoritat Nacional Palestina a Madrid, Husni Abdel Wahed

El reconeixement de l’Estat palestí per part del govern espanyol ha sigut rebut amb entusiasme aquest dimarts des de la seva representació diplomàtica a Madrid. Poques hores després que Pedro Sánchez oficialitzés el pas en favor de la denominada “solució dels dos estats”, el representant de l’Autoritat Nacional Palestina a Madrid, Husni Abdel Wahed, ha convocat una roda de premsa per destacar el “lideratge” d’Espanya i el seu rol per convèncer a altres països dins de la Unió Europea. “El pas d’avui és motiu de respecte, admiració i reconeixement”, ha asseverat.

Tanmateix, ha destacat que la “histèria” d’Israel amb el gest fet per Espanya, Noruega i Irlanda constata que no és un pas de caràcter merament “simbòlic”.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari