Feijóo burxa en la causa de Begoña Gómez i acusa Sánchez de crear un conflicte diplomàtic per desviar l’atenció

El líder del PP demana el cessament del ministre Albares per posar "els interessos d'Espanya al servei del PSOE"

  El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, dret al seu escó abans de l'inici del debat d'investidura de Pedro Sánchez (ACN)

  El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha acusat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de “sobreactuar” i crear “un conflicte diplomàtic” amb l’Argentina per desviar l’atenció sobre els problemes judicials de la seva parella, Begoña Gómez. A més, ha demanat el cessament del ministre d’Exteriors, José Manuel Albares, “per haver posat els interessos d’Espanya al servei del PSOE”.

  Feijóo ha aprofitat la compareixença del president Sánchez al Congrés dels Diputats per burxar-lo per les diligències obertes contra la seva dona. Malgrat que aquest dimarts la Guàrdia Civil ha emès un informe on diu que no hi ha indicis de cap activitat il·lícita, Feijóo ha reclamat a Sánchez que “no vagi de víctima” i “doni explicacions clares que li exigeix el seu càrrec” de president. “Li consta que la seva dona tingui la condició d’investigada en un jutjat de Madrid, o no?”. I “sabia que la seva dona recomanava empreses contractistes del seu govern?”, ha preguntat, el líder del PP, tot assenyalant que “no és èxit ni estètic” que Gómez signés aquella carta de recomanació per al rescat d’Air Europa.

  En aquest marc, Feijóo ha assegurat que “no és normal” que la política exterior de l’Estat es decideixi “d’esquena” al Congrés, que les relacions internacionals es basin “en un insult”, que la política interior es decideixi “amb un mediador salvadoreny i un pròfug de la justícia”, i tampoc que a la Moncloa “hi hagi interès que determinades empreses s’emportin concursos públics” o que “el país s’aturi cinc dies a l’espera de l’humor amb què s’aixequi el president”. “Res del que està passant a Espanya és normal”, ha considerat.

  “L’amnistia dinamita la convivència”

  Pel que fa a Catalunya, el cap de l’oposició ha acusat el president espanyol d’haver “dinamitat” la convivència a Espanya en haver atacat la “igualtat” dels espanyols amb els indults i l’amnistia a l’independentisme: “D’aquí a uns dies portarà a aquesta cambra l’amnistia”, i “haurà dinamitat la igualtat dels espanyols per set vots”, ha criticat el líder del PP.  “Vostè ha vingut a felicitar-se per Catalunya”, ha dit Feijóo, fet que “estaria justificat si no depengués de l’independentisme”, però en realitat “continua en mans d’ERC i de Junts”, ha conclòs.

  (Visited 26 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari