Va tenir èxit el festival d’Eurovisió a Catalunya?

Actuació de Nebulossa, representant d'Espanya, al festival d'Eurovisió (@eurovision_tve)

La celebració del festival d’Eurovisió aquest darrer dissabte a Suècia va tenir una molt bona acollida a Espanya, i gairebé 5 milions d’espectadors van seguir-lo a través de La 1. El programa va ser també un èxit a Catalunya, sent la quarta comunitat autònoma on el festival europeu va tenir més audiència.

Concretament, Eurovisió va obtenir 852.000 espectadors de mitjana i un 45,6% de quota de pantalla a Catalunya. A més, La 1 va ser líder d’audiència durant tot el dissabte al territori, amb un 22,9% de quota, mentre que TV3 va ser la segona opció a molta distància, amb un 8,8%.

Pel que fa a la resta d’Espanya, les comunitats on el festival europeu va ser més seguit són Múrcia (52,3%), la Comunitat Valenciana (46,9%) i Castella i Lleó (46,5%). Per contra, les Illes Canàries (35,5%), Castella-la Manxa (36%) i el País Basc (37,6%) són els territoris on Eurovisió va tenir menys seguiment.

(Visited 149 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari