Els Mossos dispersen amb empentes i cops de porra manifestants propalestins concentrats a la seu d’ACCIÓ

Els agents intervenen mentre un grup feia una actuació per denunciar les condicions de les presons

Mossos actuant durant una 'performance' de manifestants propalestins - Foto: ACN, Maria Asmarat

Els Mossos d’Esquadra han dispersat aquest dimecres els manifestants propalestins concentrats davant de la seu d’ACCIÓ al passeig de Gràcia a cops de porra i empentes. Unitats de policies antidisturbis han actuat durant la performance pacífica amb què un grup ha denunciat les dures condicions en les presons palestines, amb una sèrie de persones amb poca roba agenollades a terra, recull l’ACN.

Els agents han empentat les persones, convocades per la plataforma Prou Complicitat amb Israel, i les han allunyat de la porta de la seu de l’agència de competitivitat de la Generalitat, empenyent-les amb les porres i els escuts, i alguns cops, i hi s’han produit moments de tensió.

“En comptes d’acabar amb la complicitat amb el genocidi amb Israel, el govern està reprimint el moviment en solidaritat amb Palestina”, ha afirmat Alys Samson, membre de la Coalició Prou Complicitat amb Israel, crític amb el fet que els agents hagin actuat mentre hi havia persones agenollades a terra amb els ulls tapats,

En una roda de premsa anterior a l’actuació policial, els manifestants han lamentat que el govern de la Generalitat, set mesos després de la guerra a Gaza, “no hagi revertit ni condemnat” la seva política econòmica amb Israel.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari