El Banc Santander alerta d’un “accés no autoritzat” a dades de treballadors i clients a Espanya, Xile i Uruguai

L'entitat diu que no s'ha compromès informació transaccional, credencials d'accés o contrasenyes

Una sucursal bancària del Santander (ACN)

El Banc Santander ha avisat aquest dimarts que ha detectat un “accés no autoritzat” a una base de dades de l’entitat financera amb dades de clients a Espanya, Xile i Uruguai, així com de tots els treballadors i alguns exempleats del grup. El banc ho ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) en un comunicat en el qual assegurava que es van implementar “immediatament mesures de bloqueig per gestionar l’incident” per protegir els clients.

“A la base de dades no hi ha informació transaccional ni credencials d’accés o contrasenyes de banca per internet que permetin operar amb el banc”, han avisat des de l’entitat financera, tot afegint que les operacions i els sistemes del Santander poden seguir operant amb seguretat. “Lamentem la situació i estem informant proactivament els clients i treballadors directament afectats. Hem notificat oportunament als reguladors i a forces de seguretat i continuarem col·laborant amb ells”, han afirmat des del banc.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari