Manual de resistència com a estil de vida

Ha arribat el moment de dir PROU. No ens podem quedar callats davant de l’assetjament i enderrocament personal que la dreta a Espanya està intentant perpetuar en el nostre panorama polític. I no ve d’ara, ve de mesos i anys enrere, amb diferents colors polítics, però amb el mateix objectiu: deslegitimar la voluntat popular. Una voluntat popular que es resumeix en democràcia. Una democràcia que s’està veient atacada en els últims anys per culpa d’una dreta rància que només es dedica al combat i no a la defensa dels ciutadans del nostre país.

Som un exemple a nivell europeu d’economia, de generació d’ocupació, de lluita per un salari mínim digne, de lluita per la igualtat, d’aposta per l’educació, d’un increment de beques, de justícia social… Tot això, unes victòries que sumen i dignifiquen a la gent, encara que alguns no ho vegin així.

És alarmant la deshumanització, l’insult i la desqualificació que està perpetuant la dreta en aquest país. Hem vist fins i tot evocar a la inquisició i a les més grans figures d’odi a la porta de Ferraz, l’odi i el fang que tants i tants volen abocar sobre la nostra societat per destrossar la legitimitat democràtica. No ho podem permetre.

Tinc 24 anys i encara recordo quan vaig escoltar per primera vegada a Pedro Sánchez. Era el 2015, un jove valent, amb ganes de canviar les coses i de frenar al Partit Popular, el qual a mi i a molts altres ens va animar a entrar en política per intentar millorar la vida de les persones. Per això som aquí, per això soc aquí. Estem amb en Pedro, no d’ara, sinó des de sempre, en les primàries, en les victòries i en les derrotes. Som gent d’esquerres, som demòcrates i sobretot, som PERSONES.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari