Detenen un home de 55 anys a Reus per un delicte contra la llibertat sexual

El jutge ha decretat el secret de les actuacions del cas

Cotxe dels Mossos d'Esquadra (Albert Segura Lorrio, ACN)

Un home de 55 anys ha estat detingut aquest divendres a Reus per un delicte contra la llibertat sexual, segons ha avançat la Cadena SER i han confirmat els Mossos d’Esquadra a l’Agència Catalana de Notícies (ACN). No donen més detalls sobre el cas atès que està sota secret judicial.

Sí han indicat que la detenció ha tingut lloc poc abans de les 13:45 horas. Segons les informacions publicades el detingut seria un psicòleg que ha estat denunciat de forma col·lectiva per sis noies que havien passat per la seva consulta i que suposadament haurien sofert abusos sexuals durant el període que les va tractar.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari