CCOO i UGT celebren l’acord Chery-Ebro, però volen “aclarir” detalls sobre els llocs de feina

Els sindicats demanen una reunió per rebre més informació sobre la producció de l'antiga planta de Nissan

Treballadors de l'antiga planta de Nissan durant l'acte protocolari de signatura de l'acord entre Chery i Ebro - Foto: ACN, Maria Asmarat

CCOO i UGT han celebrat l’acord rubricat aquest divendres entre Chery i Ebro-EV Motors per reindustrialitzar l’antiga planta de Nissan a Barcelona, però han exigit “aclarir” alguns detalls sobre els llocs de feina, difon l’ACN.

Aquests sindicats han demanat una reunió amb membres de la joint venture per tal de tenir més detalls sobre qüestions que consideren “importants”, com ara els vehicles que es produiran, quan es començaran a fabricar o les xifres concretes d’ocupació, entre altres, perquè asseguren que el que saben els ha arribat a través dels mitjans de comunicació.

CCOO ha assegurat que l’aterratge de la firma xinesa dona “consistència econòmica” al projecte i que l’objectiu que es van marcar al principi “està molt més a prop i aquest cop de forma sòlida”. UGT, per la seva banda, ha manifestat que es tracta d’un “avenç significatiu” en el procés i la demostració de “l’arribada a bon port de les negociacions”, fet que ha atribuït a la “persistència” dels treballadors.

Aquest divendres, Chery i Ebro-EV Motors han formalitzat la seva aliança per reactivar l’antiga fàbrica de Nissan en un acte protocol·lari que ha comptat amb la presència del president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, i del president de la Generalitat, Pere Aragonès.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari