Espanya deporta en avió els bolivians sense visat retinguts al Port, excepte una família

Quatre persones, tres de les quals menors, amb parents a Girona poden quedar-se

MSC Poesia (foto d'arxiu)

Espanya ha deportat en avió 65 dels 69 bolivians que no van poder desembarcar al Port de Barcelona des d’un creuer d’MSC el 2 d’abril per no tenir un visat vàlid, segons ha explicat en un comunicat la Delegació del Govern espanyol a Catalunya. El vol l’ha pagat la companyia MSC Creuers, la firma amb què van arribar.

Ha tornat tot el grup excepte una família, tres germans -dos menors d’edat i una major- i la filla d’aquesta última. Els pares resideixen a Girona i un d’ells, concretament el pare, té nacionalitat espanyola.

Aquest grup de bolivians va ser retingut en un creuer provinent del Brasil per no tenir un visat vàlid per entrar a l’espai Schengen. Alguns d’ells van presentar peticions d’asil, però no s’han acceptat.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari