Patxi López diu que “Puigdemont abandonarà la política, perquè el president serà Salvador Illa”

La Moncloa rebutja el 'cara a cara' del candidat de Junts amb el president Pedro Sánchez

Patxi López

El portaveu del PSOE al Congrés, Patxi López, ha afirmat aquest dimarts que “la primera conclusió” sobre les manifestacions de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a RAC1 és que “Puigdemont abandonarà la política, perquè el president serà Salvador Illa”.

López s’ha referit així a les declaracions amb què Puigdemont ha anunciat que assistirà a la sessió d’investidura després de les eleccions del 12-M i que espera ser investit, però que si no és president de la Generalitat abandonarà la política i no es quedarà fent oposició.

D’altra banda, la Moncloa ha rebutjat aquest dimarts la celebració d’un debat cara a cara entre el president del Govern, Pedro Sánchez, i Puigdemont, tal com ha proposat el candidat de Junts durant la mateixa entrevista a RAC1. Fonts de l’executiu espanyol citades per l’ACN han recordat que aquestes són unes eleccions a Catalunya, i “el candidat [del PSC] és Illa”.

Les mateixes fonts han apuntat que el president del Govern manté la voluntat de celebrar la reunió amb Puigdemont que el mateix Sánchez va anunciar al desembre, tot i que la situen ja un cop finalitzi la tramitació de la llei d’amnistia, afegeix aquesta informació.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari