Solé, sobre l’elecció de Tomàs Molina com a dos d’ERC a les europees: “Ningú va dir que la política fos sempre justa”

L'eurodiputat republicà assegura que seguirà treballant "amb seriositat i rigorositat" fins al darrer dia de legislatura

L'eurodiputat d'ERC, Jordi Solé
L'eurodiputat d'ERC, Jordi Solé

L’eurodiputat d’ERC Jordi Solé ha reaccionat a l’anunci del fitxatge del meteoròleg Tomàs Molina com a número dos d’ERC a les eleccions europees del pròxim 9 de juny. “Bé, suposo que mai ningú va dir que la política fos sempre justa. Perquè a vegades no ho és”, ha criticat Solé, que es l’actual número dos republicà al Parlament Europeu en substitució d’Oriol Junqueras i que ha estat víctima de l’espionatge de ‘Pegasus’.

“En tot cas, seguiré treballant fins al darrer dia de la legislatura per defensar amb seriositat i rigorositat, com he fet sempre, una Catalunya i una Europa millors”, ha afirmat l’eurodiputat republicà en un missatge a X. ERC va anunciar ahir diumenge la incorporació de Molina per reforçar el “perfil ecologista” de la candidatura.

Segons ha informat la formació, Tomàs Molina s’integrarà a la llista d’Ara Repúbliques que encapçalarà l’actual eurodiputada Diana Riba i en la qual també concorren en coalició EH Bildu, el BNG i Ara Més. Ocuparà la quarta posició de la llista.

Tomàs Molina és físic, professor associat de la Universitat de Barcelona (UB) i el cap de Meteorologia de TV3 des del 1987. Els republicans han defensat el seu fitxatge per reforçar el perfil ecologista de la candidatura “amb l’objectiu de seguir construint una Europa de nacions lliures, socialment justa, verda, feminista i capaç de parar els peus a l’extrema dreta”. En un missatge a les xarxes, Molina ha explicat que ha decidit fer el pas a la política “perquè cal lluitar contra el canvi climàtic”. “Tal com estan les coses, he decidit presentar-me amb ERC”, ha defensat.

(Visited 125 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari