Condemnat a 31 anys i 6 mesos de presó per violar la seva fillastra durant 18 anys

Quan la menor tenia entre 8 i 9 anys, l'home l'obligava a fer-li fel·lacions i a masturbar-lo. Les penetracions van començar a partir dels 14

Audiència de Tarragona
Audiència de Tarragona

L’Audiència de Tarragona ha condemnat a 31 anys i 6 mesos de presó l’home acusat de violar la seva fillastra durant divuit anys i d’agredir sexualment dos menors, amics d’una de les seves filles petites. El tribunal ha absolt l’investigat d’un delicte continuat d’agressió sexual amb accés carnal, d’un altre contra la integritat moral i de dos delictes de lesions. Els magistrats de la secció quarta també han absolt la mare de la víctima principal, que estava acusada de ser cooperadora “necessària” per omissió del delicte d’agressió sexual continuat a menor de 16 anys. El condemnat haurà d’indemnitzar les tres víctimes amb un total de 120.000 euros. Els fets es van cometre entre els anys 2001 i 2019 en diversos municipis de la província.

En la sentència que ha tingut accés l’ACN, el president del tribunal de la secció quarta de l’Audiència de Tarragona ha imposat una pena de quinze anys de presó per un delicte d’agressió sexual continuat a menor de 16 anys a l’home d’agredir sexualment la seva fillastra des que tenia 6 o 7 anys. Pel mateix delicte, però per agredir un altre menor- un dels dos germans amics d’una de les seves filles petites-, el jutge ha dictat 10 anys i 6 mesos de presó. També ha ordenat 6 anys més de presó per un delicte d’agressió sexual -per l’agressió que va patir l’altre germà, també menor.

Agredida sexualment des de ben petita

En la sentència, el tribunal ha considerat provat que el condemnat i la dona absolta van mantenir una relació sentimental durant 18 anys, de la qual van néixer dues filles. La víctima principal és només filla de l’acusada, fruit d’una relació anterior. També ha quedat provat que el padrastre va començar a abusar, amb tocaments i sexe oral, quan la menor tenia tan sols 6 o 7 anys.

Així mateix, els jutges asseguren que ha quedat acreditat que quan la menor tenia entre 8 i 9 anys, l’home l’obligava a fer-li fel·lacions, tocaments i a masturbar-lo, així com asseure’s sense roba damunt seu mentre ejaculava sobre ella. A l’edat de 14 anys, segons acrediten els magistrats, van començar les penetracions, uns fets que es produïen de forma diària. A més, sostenen, que les agressions sexuals van continuar durant els següents anys.

Segons recull la resolució judicial, la menor va intentar posar fi a les agressions sexuals d’ençà que va ser conscient que eren actes “incorrectes”, però el padrastre la va amenaçar en què es divorciarien de la seva mare, que la continuaria violant o que li faria el mateix a la seva germana petita. “Això li va causar un gran desassossec i va adoptar una posició d’acceptació i resignació fins que va denunciar els fets el 31 d’octubre de 2019”, indica el tribunal en la sentència.

Agressió a dos menors més

A banda, el condemnat també va agredir sexualment a dos amics d’una de les seves filles menors, els quals tenien dotze i vuit anys quan van passar els fets. Ambdós es van quedar a dormir a casa de l’home després d’una festa de final de curs de l’escola i, llavors, va ser quan van patir els abusos. En el cas del més gran també el va agredir en un descampat, on el va intentar penetrar analment, mentre que el més petit va patir tocaments.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari