El PPC denuncia Aragonès a la Junta Electoral per “partidisme” als comptes del Govern a internet

Els populars creuen que en fa un ús electoralista

Dolors Montserrat, eurodiputada del PP (Laura Fíguls, ACN)
Dolors Montserrat, dirigente del PP (Laura Fíguls, ACN).

L’eurodiputada del PP Dolors Montserrat ha anunciat aquest dissabte que han denunciat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, a la Junta Electoral. Ho fan en considerar que està fent “partidisme” des dels comptes oficials del Govern a les xarxes socials.

La dirigent popular ha acusat Aragonès, que serà el cap de llista d’ERC a les eleccions al Parlament del proper mes de maig, d’estar utilitzant les institucions com a partit “al més pur estil Pedro Sánchez” amb finalitats electorals. Montserrat és la presidenta del comitè de campanya del PPC.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari