Aragonès prioritzarà reeditar un govern independentista però recorda que Junts va decidir sortir-ne i descarta el PSC

El president va tedimarts Yolanda Díaz per salvar els pressupostos: "Si jo fos Pedro Sánchez estaria enfadat"

El president de la Generalitat, el republicà Pere Aragonès, prioritzarà reeditar un govern independentista després de les eleccions del 12-M. En una entrevista aquest dijous a RAC1, l’endemà d’anunciar l’avançament electoral, el qui en serà candidat d’ERC ha explicat que la seva “prioritat” serà un acord per fer avançar el país “nacional i socialment”.

Sobre un possible nou acord amb Junts, Aragonès ha apuntat que “tant de bo fos possible”, però ha recordat que van decidir sortir de l’executiu a mig mandat. El president veu “incompatible” governar amb el PSC per tenir models de país diferents. I ha explicat que aquest dimarts va telefonar a la ministra i líder de Sumar, Yolanda Díaz, per salvar els pressupostos catalans: “Si jo fos Pedro Sánchez estaria enfadat”.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari