Aragonès es mostra satisfet amb la llei d’amnistia i destaca que “ha de posar punt final a la repressió”

El govern català vetllarà perquè l'amnistia s'implementi "ràpidament", assegura la vicepresidenta Vilagrà

  El president del Govern de la Generalitat, Pere Aragonès (ACN)
  El president del Govern de la Generalitat, Pere Aragonès (ACN)

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha reaccionat a les xarxes socials després que el Congrés hagi aprovat aquest dijous la llei d’amnistia i ha considerat que amb la llum verda a la norma “es culmina un treball col·lectiu que ha de posar punt final a la repressió contra l’independentisme”. Aragonès ha apostat per obrir ara una “nova etapa” per decidir el futur de Catalunya i s’ha mostrat “molt feliç per tothom que veurà desaparèixer l’amenaça i el dolor de les seves vides”.

  En la mateixa línia, la vicepresidenta del govern català, Laura Vilagrà, ha celebrat que s’hagi posat “punt i final a la repressió” i ha assegurat que l’executiu vetllarà perquè l’amnistia s’implementi “ràpidament”. Com el president de la Generalitat, Vilagrà ha assenyalat que a partir d’ara comença una “nova etapa” de negociació amb l’Estat, amb la carpeta de l’autodeterminació com a objectiu.

  (Visited 65 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari