Els embolics de faldilles d’Ábalos enfonsen el PSOE i Sánchez

L’agitada vida sentimental de José Luis Ábalos –que ja arrossega tres divorcis– està en l’origen de la seva implicació en l’escàndol de la trama corrupta que es va folrar amb la venda de mascaretes durant la pandèmia de la covid a organismes i administracions controlades pel PSOE. Segons les investigacions menades per la Guàrdia Civil, José Luis Ábalos hauria rebut uns 45.000 euros en transferències procedents del nucli familiar del seu home de màxima confiança, Koldo García.

Aquests diners van servir, en bona part, per pagar les despeses derivades del divorci de la seva última esposa, Carolina Perles. Pel que es veu, a José Luis Ábalos no li arribava amb els sous oficials que cobrava per mantenir el seu elevat ritme de despeses i això ha acabat provocant no només la seva caiguda a l’infern, sinó també la del PSOE i Pedro Sánchez.

(Visited 161 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari