La Generalitat descarta haver comprat mascaretes a empreses vinculades al cas Koldo

L'executiu català ha analitzat els contractes de Salut i de l'ICS, però també de la resta de departaments

Mascaretes
Mascaretes

El govern català ha fet una recerca entre tots els contractes de mascaretes que ha fet la Generalitat i no ha trobat cap compra vinculada a les empreses de la trama del cas Koldo. Segons ha pogut saber l’ACN, l’executiu de Pere Aragonès va encarregar aquesta recerca per descartar qualsevol vinculació amb les companyies afectades per la suposada trama de comissions il·legals que esquitxa l’exassessor de l’exministre José Luis Ábalos, Koldo García.

La cerca va començar la setmana passada amb els contractes del Departament de Salut i de l’Institut Català de la Salut (ICS), però posteriorment es va demanar estendre l’anàlisi a la resta de departaments. D’aquesta manera, la Generalitat ha comprovat que cap conselleria havia contractat el subministrament de mascaretes amb les companyies implicades en el cas Koldo.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari