Puigdemont relaciona l’obertura de la causa contra ell per terrorisme amb “el Màtrix judicial espanyol”

"Només falta que em surti un compte secret a Panamà", ha ironitzat el líder de Junts

  L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont

  L’expresident i eurodiputat de Junts, Carles Puigdemont, ha criticat la decisió del Tribunal Suprem d’obrir una causa penal de terrorisme contra ell i el secretari quart de la Mesa del Parlament, Ruben Wagensberg, pel cas del Tsunami Democràtic. “El Màtrix judicial espanyol ha adaptat la màxima del mal periodisme: no deixis que la realitat espatlli una bona imputació”, ha publicat el líder de Junts a les xarxes socials.

  Puigdemont també ha ironitzat amb la decisió del Suprem i ha apuntat que “el mateix dia que m’acusen d’haver rebut el regal d’un Rolex de 7.000€, m’imputen per terrorista. Crec que ja només falta que em surti un compte secret a Panamà”, ha afegit.

   

  (Visited 50 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari