Jaume Collboni fa bona parella amb Alamany

Per fi, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, sembla que ha trobat el desllorigador per fugir de la solitud dels seus deu regidors –sobre un total de 41 que formen el plenari del consistori– i tirar endavant el mandat. En les últimes setmanes ha anat forjant una sòlida relació amb el grup municipal d’ERC i la seva presidenta, Elisenda Alamany, que es va concretar amb l’aprovació dels pressupostos a la comissió d’Economia.

L’entesa entre Jaume Collboni i Elisenda Alamany té recorregut. Així es va posar de manifest en l’últim ple, celebrat divendres passat, en el qual es va aprovar la creació d’una comissió, que presidirà la representant d’ERC, per fomentar l’ús de la llengua catalana entre el jovent. També es va aprovar, a proposta d’ERC, que el català sigui un requisit determinant a l’hora de repartir les subvencions de l’Ajuntament a projectes i a entitats.

Ara, Jaume Collboni ja sap que pot comptar amb els cinc regidors d’ERC per impulsar la seva acció de govern. Encara no disposa d’una majoria absoluta, però no és el mateix ser l’alcalde amb el suport de deu regidors que amb el de quinze. De moment, no es contempla encara l’entrada d’ERC a l’equip de govern municipal.

(Visited 103 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari