Els catalans van preferir veure ‘Eufòria’ o el partit de la selecció de futbol femenina d’Espanya?

El partit de la selecció femenina d’Espanya. La Roja jugava contra Països Baixos la semifinal de la Lliga de Nacions mentre a Eufòria feien el càsting definitiu dels concursants de la seva nova edició. El partit de futbol va ser transmès per La 1 i va ser vist per 252.000 catalans mentre que el programa de TV3 Eufòria va tenir 45.000 espectadors menys (207.000). Pel que fa a quotes d’audiència, la selecció espanyola va atreure un 13,2% del share mentre que el concurs musical es va quedar en un 11,6%.

Espanya va guanyar per 3 a 0 a la selecció de Països Baixos i gràcies a aquesta victòria no només va accedir a la final de Lliga de Nacions, que es jugarà el proper dimecres, sinó que s’ha assegurat la seva participació als Jocs Olímpics de París de l’estiu. Dos dels gols de la selecció espanyola els van fer les catalanes Ona Batlle i Aitana Bonmatí.

La competència per l’audiència de la final de la Lliga de Nacions serà, a TV3, La gran pel·lícula. Veurem si és prou gran com per vèncer l’interès que demostren els espectadors catalans pels partits de la selecció espanyola femenina de futbol.

(Visited 1.329 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari