Quin humorista de TV3 té abandonada la seva parròquia a la xarxa X?

Jair Domínguez. L’humorista de l’equip dels programes Està passant, de TV3, i El búnquer, de Catalunya Ràdio, no puja cap missatge a la xarxa social X des de fa un mes. Domínguez era un viciós de Twitter i hi va aconseguir un gran estol de seguidors amb els seus missatges. Es va fer una mena de líder pels amants dels seus habituals ‘Puta Espanya’. Aquest dissabte tenia 120.181 seguidors i ell seguia 1.065 usuaris. Va crear el seu perfil, @sempresaludava, el setembre del 2018.

L’últim post que ha fet a X el va pujar el 26 de gener i és un comentari a una notícia del canal 324 que explicava que a Jaén havien cremat un ninot que representava l’ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont. “La figura de Puigdemont els trastoca, no els deixa dormir. És l’home del sac dels espanyols. M’encanta”, va escriure Domínguez. Des d’aquell dia no ha pujat cap missatge propi i només ha reenviat cinc posts d’aquesta xarxa social.

El Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals prohibeix als professionals de TV3 i Catalunya Ràdio fer publicacions que perjudiquin la imatge d’objectivitat d’aquests mitjans. Fins ara, aquesta normativa no s’ha aplicat mai amb rigor i són molts els redactors, presentadors i col·laboradors de la CCMA –inclosos els membres de l’equip d’humoristes d’Està passant– que la vulneren sistemàticament. Algú li haurà dit a Jair Domínguez que afluixi? Curiosament, cap dels més de 120.000 seguidors que té a X ha mostrat estranyesa per la seva retirada de la xarxa d’Elon Musk.

(Visited 871 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari