El Tribunal de Contractes del Sector Públic aixeca la suspensió del concurs de transport sanitari de Catalunya

L'òrgan desestima dos dels motius dels recursos presentats i demana ampliar informació als plecs per als tres restants

Ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques
Ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha aixecat la suspensió provisional del procediment de contractació del servei de transport sanitari de Catalunya, segons difon l’ACN citant fonts coneixedores del procés.

El tribunal ha desestimat dos dels motius dels recursos presentats, que havien motivat la suspensió del procediment en admetre’s a tràmit. Pel que fa als tres restants, ha demanat incorporar als plecs una ampliació de la informació.

El procediment, per tant, pot seguir el seu curs i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) presentarà properament l’ampliació de la informació sol·licitada. A partir d’aquesta data, es donaran 30 dies per tornar a presentar ofertes.

El tribunal va decidir suspendre provisionalment el concurs en admetre a tràmit els recursos presentats pel sindicat CCOO, l’empresa Falck i la patronal ACEA.

Aquest és el concurs públic amb un preu més elevat de la Generalitat per als propers anys, amb una licitació per 1.985 milions d’euros per al període 2025-2030, i inclou tant el transport urgent com el no urgent i fa referència als professionals, tècnics en emergències sanitàries; als vehicles i a l’equipament. Es divideix en deu lots, un per a cada regió sanitària.

L’adjudicació està prevista per a finals de juny i la data d’implementació del nou concurs serà la tardor del 2025, amb una vigència de cinc anys sense possibilitat de pròrroga, mentre que el concurs actual és del 2014 i haurà cobert el període 2015-2025.

(Visited 87 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari