Qui acusa Collboni de preocupar-se més dels turistes que dels barcelonins?

L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, atén els mitjans des del barri de Sant Andreu (Pau Cortina, ACN)
L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, atén els mitjans des del barri de Sant Andreu (Pau Cortina, ACN).

L’expresident de la Generalitat, Quim Torra, ha tibat d’ironia a l’hora de criticar l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni. Fent-se ressò d’una notícia de betevé en què l’alcalde, juntament amb el ministre d’Indústria i Turisme, l’exalcalde de Barcelona Jordi Hereu, mostrava la seva confiança que la sequera no afectarà el turisme a Barcelona. Irònicament, Torra escriu: “Quina sort tenen els barcelonins de tenir un alcalde que es preocupa dels seus ciutadans”.

Crida l’atenció la crítica, més quan poc abans, en la mateixa xarxa social, mostrava un esperit institucional i constructiu, menys mordaç, sobre el delicat tema de la sequera: “La gravíssima situació que viu Catalunya per la sequera ens obliga a tots a un exercici de solidaritat i responsabilitat. Faig una crida a partits polítics, entitats socials i a tota la ciutadania a l’entesa i a la col·laboració. MHP Pere Aragonès, compteu amb mi pel que calgui”. No diu res sobre si l’alcalde Collboni també pot comptar amb ell…

En les respostes a l’escrit, els usuaris es divideixen entre la claca que li riu l’ocurrència i aprofiten per criticar Collboni, i els qui no obliden la seva gestió al capdavant del govern català. Entre ells, hi ha qui escriu: “Després de tenir-te a tu com a president, qualsevol ho millora”.

(Visited 148 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari