Grande-Marlaska diu que a ell “no li consten” contactes entre l’independentisme i Rússia

El ministre d'Interior recorda que la qüestió ja està essent investigada judicialment

El ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, durant una atenció als mitjans al Parlament Europeu a Brussel·les (ACN)

L’endemà que el Parlament Europeu aprovés una resolució que demana que s’investiguin els hipotètics vincles entre l’independentisme i Rússia, el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha afirmat en una entrevista a TVE que a ell “no li consten” aquests contactes.

El titular d’Interior ha afirmat que “Espanya és un país que investiga tot el que s’ha d’investigar, que es denuncia i que es coneix sobre aquesta qüestió”, i “aquesta qüestió ja està essent objecte d’investigació”. “Deixem que siguin els òrgans competents que determinin el que és precís”, ha dit Grande-Marlaska.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari