L’ajuntament de Badalona assegura que va firmar el conveni amb Plataforma per la Llengua per obligació administrativa

Diu que els casals d’estiu es van celebrar sense que hi hagués els corresponents acords signats i que calia firmar-los perquè les entitats cobressin els serveis prestats

Escola Folch i Torres, a Badalona, on Plataforma per la Llengua va fer un casal d'estiu pagat per l'ajuntament

L’ajuntament de Badalona assegura que no li va quedar més remei que firmar el conveni amb la Plataforma per la Llengua per fer un casal d’estiu a la ciutat perquè procedia d’un acord de l’anterior govern municipal, presidit pel socialista Rubén Guijarro.

En un comunicat enviat a EL TRIANGLE, l’ajuntament afirma que l’estiu passat es van organitzar a Badalona deu casals d’estiu “i en un -o dos- d’ells s’incloïa una activitat d’introducció a la llengua per a nouvinguts, dins de les accions de reforç educatiu”.

En aquest comunitat es diu que els casals es van fer sense que hi hagués els corresponents convenis signats i que la signatura es va fer després del canvi de govern municipal. Aquests convenis, segons l’ajuntament que presideix García Albiol, s’havien de signar “com a única solució perquè les deu entitats poguessin cobrar els serveis prestats”.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari