Díaz, sobre la proposta de Sánchez de modificar la LECrim: “No va en la direcció correcta”

La líder de Sumar recorda que la reforma podria tenir efectes negatius en les investigacions

  La vicepresidenta segona del govern central i ministra de Treball, Yolanda Díaz, en una intervenció al Congrés (Congrés dels Diputats)

  La vicepresidenta segona del govern central i líder de Sumar, Yolanda Díaz, ha expressat aquest dimecres els seus dubtes sobre la proposta del president de l’executiu espanyol, Pedro Sánchez, de modificar la Llei d’Enjudiciament Criminal (LECrim) per limitar la capacitat dels jutges de prorrogar les instruccions. Sánchez va presentar la proposta com a una eina per apropar Junts al  a la llei d’amnistia, però Díaz ha apuntat que Sumar desconeix la proposta exacta i l’estat actual de les negociacions.

  “Pel que coneixem sembla que no va en la direcció correcta” per “l’afectació general que pot tenir la reforma” en altres investigacions, ha assenyalat la vicepresidenta i ministra de Treball. “Òbviament, calen processos amb garanties i tota la solvència”, ha afegit Díaz, “però hi ha processos que són molt complexos, que necessiten uns ritmes, mitjans i investigacions que requereixen prudència”, ha indicat.

  La líder de Sumar ha donat a entendre que no ha rebut informació directa per part de Sánchez sobre aquesta qüestió ni li ha transmès el seu parer, però ha assegurat que “conversaré amb ell sobre això, com de molts altres temes”.

  (Visited 63 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari