El fiscal del Suprem s’oposa a investigar Puigdemont per terrorisme en la causa del Tsunami Democràtic

El posicionament del ministeri públic no serà definitiu fins que l'informe passi per la junta de fiscals

  L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont

  El fiscal del Tribunal Suprem, Álvaro Redondo, s’ha oposat a investigar l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont per terrorisme en la causa del Tsunami Democràtic. Redondo ha expressat la seva posició en resposta a l’exposició raonada que el jutge de l’Audiència Nacional Manuel García Castellón va enviar al Tribunal Suprem perquè assumeixi la causa, segons ha avançat El Confidencial i ho ha pogut confirmar l’ACN.

  Amb la seva resposta, Redondo se suma al posicionament del fiscal de l’Audiència Nacional Miguel Ángel Carballo, el qual va recriminar la setmana passada a García Castellón que vulgui imputar Puigdemont per terrorisme sense cap diligència que permeti fer aquest pas. De fet, a parer de Carballo, els fets serien constitutius d’un delicte de desordres públics greus, i no pas de terrorisme.

  El posicionament del fiscal del Suprem, però, no és definitiu, ja que l’informe de Redondo encara ha de passar per la junta de fiscals de l’alt tribunal, prevista per al pròxim dimarts. En cas que hi hagi opinions o criteris diversos, s’imposarà el de la majoria.

  (Visited 67 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari