Sabrià estén la mà a Junts: “Hem de tornar arribar a acords i a generar oportunitats de governar plegats”

El viceconseller d'Estratègia i Comunicació es mostra "convençut" que hi haurà pressupostos el 2024

Sergi Sabrià al ple d'investidura del 30 de març del 2021 (ACN)
Sergi Sabrià al ple d'investidura del 30 de març del 2021 (ACN).

El nou viceconseller d’Estratègia i Comunicació, Sergi Sabrià, ha estès la mà a Junts i ha reconegut que voldria que les relacions amb la formació liderada per Turull i Borràs “estiguessin millor”. “Hem de tornar arribar a acords i a generar oportunitats de governar plegats. Quan això ha passat, el país ha avançat”, ha afirmat Sabrià en una entrevista al programa ‘L’hemicicle’ de Catalunya Informació.

“Junts té un model de país i social diferent, però al final tenim un objectiu comú que ho compensa i és la independència del país”, ha apuntat el viceconseller d’Estratègia i Comunicació, que també s’ha mostrat “convençut” que hi haurà pressupostos el 2024. “N’estic segur i treballem en aquesta línia”, ha recalcat Sabrià.

“Els partits de l’oposició al Parlament saben que costarà molt d’explicar que no donen suport a 2.400 MEUR extra i, per tant, de no ajudar a la gent del país”, ha continuat el viceconseller d’Estratègia i Comunicació del Govern. “Els primers comptes van ser amb Junts i els comuns, els segons amb PSC i comuns, i nosaltres seguim treballant amb tothom i teixint consensos. Ho tornarem a fer i estem convençuts que hi haurà pressupostos”, ha reiterat Sabrià, que ha tornat a descartar un avançament electoral a Catalunya.

“El país ens demana una època d’estabilitat, amb pressupostos aprovats anualment i esgotar la legislatura”, ha manifestat el viceconseller d’Estratègia i Comunicació, que ha negat cap ‘maniobra política’ en la recent proclamació d’Aragonès com a candidat d’ERC a la Generalitat.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari