Aragonès insta el Govern de Sánchez a dir “tota la veritat” i subratlla que l’espionatge no els apartarà de la negociació

El president diu que la llei d'amnistia és "robusta" per escapar a les interpretacions "esbiaixades" de García Castellón

El presidente de la Generalitat, Pere Aragonès, durante la visita a una de las librerías de Calonge (Xavier Pi, ACN)
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant la visita a una de les llibreries de Calonge (Xavier Pi, ACN).

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, insta el Govern de Pedro Sánchez a dir “tota la veritat” sobre l’espionatge per part del CNI. El president veu “greu” que, com va sostenir el ministre de la Presidència, el PSOE no sabés que se li havia infectat el telèfon, però també assegura que “si ho sabien, és encara pitjor”.

Per això, reclama a l’executiu de Sánchez que “col·labori” amb la justícia i desclassifiqui “plenament” tots els documents. Aragonès, però, també deixa clar que l’espionatge no els farà “dimitir” de la negociació amb el Govern central per avançar cap a l’amnistia i l’autodeterminació.

Precisament, sobre la llei, el president subratlla que és “prou robusta” per escapar a les interpretacions “esbiaixades” del jutge García Castellón.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Aragonès insta el Govern de Sánchez a dir “tota la veritat” i subratlla que l’espionatge no els apartarà de la negociació”

Feu un comentari