Ayuso, sobre l’operació Catalunya: “Qualsevol Estat del món protegeix els seus interessos”

La presidenta de Madrid acusa Sánchez de dur Espanya pel camí de ser una "dictadura"

  La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a la presentació del gran premi d'Espanya de Fòrmula 1 a Madrid (ACN)

  La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous a Catalunya Ràdio que “no està a favor” de l’ús d’informacions falses contra rivals polítics com es va fer en l’operació Catalunya, però ha defensat que “tot el que siguin eines per part de l’Estat per protegir-se em sembla bé”. “Crec que això qualsevol Estat al món ho fa. Qualsevol Estat normal i coherent es protegeix, protegeix les seves institucions, les seves fronteres, els seus interessos i la seva sobirania“, ha manifestat.

  Segons Ayuso, les informacions que apareixen ara sobre l’operació Catalunya busquen “una inversió del relat, de manera que al final els independentistes que han generat greus disturbis i han apallissat policies i han fet destrosses, acabaran essent els herois. Una mica com el que veiem a Euskadi amb els presos d’ETA”, ha considerat. “Al final, de mica en mica, la culpa serà de Mariano Rajoy”, ha afegit.

  La presidenta de la Comunitat de Madrid també ha criticat durament el govern del socialista Pedro Sánchez, sobre qui ha assegurat que aprova una amnistia per “mantenir-se a la Moncloa”. “S’han anat saltant els reglaments jugant amb els informes dels lletrats” del Congrés, ha afirmat, i ha acusat l’executiu de Sánchez d’erigir-se en els tres poders sense pensar “en cap moment en l’interès ni dels catalans ni dels espanyols”.

  En la mateixa línia que PP i Vox, Ayuso ha apuntat que Espanya va pel camí de ser una “dictadura”: “A les dictadures no s’hi entra de cop, s’hi entra a poc a poc i arriba un moment que comencen a intervenir la vida diària sense adonar-se’n”. “Es comença a assenyalar a presentadors i a fer política amb els diners dels ciutadans”, ha afegit.

  (Visited 46 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari