La CEOE critica que Junts vulgui sancionar les empreses catalanes que van marxar el 2017

Garamendi acusa el govern central de fer "xantatge" en les negociacions de l'SMI i critica les baixes automàtiques

  El president de la CEOE, Antonio Garamendi, en un acte de la Confederació Empresarial de Madrid-CEOE (@agaramendil)

  La CEOE ha criticat que Junts per Catalunya vulgui sancionar les empreses catalanes que van marxar durant el procés, el 2017, tal com ha reclamat el partit postconvergent aquest dimarts. “Per tornar a Catalunya fa falta un clima de confiança”, ha dit el president de la patronal, Antonio Garamendi, en una entrevista a Antena 3, tot afegint que “és una dinàmica de bojos”.

  Sobre les negociacions per apujar el salari mínim interprofessional (SMI), Garamendi ha acusat el govern central de fer “xantatge” i “demagògia” després que el secretari d’Estat de Treball, Joaquín Pérez Rey, hagi afirmat que l’executiu espanyol oferirà una pujada superior al 4% si finalment les patronals es desmarquen de l’acord. En aquest sentit, el president fe la CEOE ha defensat que la seva proposta ja es troba per sobre de la inflació mitjana del 2023, i que la patronal ha fet “un plantejament molt seriós”.

  D’altra banda, Garamendi també ha carregat contra la proposta del Ministeri de Sanitat sobre les baixes automàtiques de tres dies, i ha demanat “més rigor”.

  (Visited 60 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari